• Livrare în 1-2 zile
  • Pachet

Pachet Locomotivă, peron și șine Wooden.city

Nu sunt suficiente produse in stoc
870,00 RON

Contruiește propria Locomotivă cu vagon de la Wooden.city alături de șine și peron pentru o experiență completă

Modelul mecanic din lemn Locomotivă cu vagon de la Wooden.city se pornește cu ajutorul unei chei speciale care acționează motorul pe bază de elastice. Poate merge până la 5 metri în linie dreapta sau poate parcurge până la 3,5 metri pe șinele rotunde care se pot achiziționa separat. Poate merge înainte sau înapoi. Elementele locomotivei sunt detaliate fiind realizate la scala 1:40. Conține un mic set de șine pe care poate fi expusă. 

Șinele și bariera sunt o extensie pentru modelul Locomotivă cu vagon de la Wooden.city. Modelul Șine și barieră este compus din două porțiuni de șină dreaptă și șine curbe pentru a forma un cerc, o trecere la nivel cu calea ferată, bariere și indicatoare rutiere. Lungimea traseului este de 4,5 metri.

Peronul este o extensie pentru modelul Locomotivă cu vagon de la Wooden.city. Modelul Peron are un compartiment secret în care vei putea păstra mici obiecte și este acționat de o cheie specială. Peronul este completat de figurine ale unor pasageri, bagaje, un ceas și decorațiuni specifice. 

Conține instrucțiuni detaliate care te vor ajuta să asamblezi modelul cu succes. 

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare