• Livrare rapidă

Cutie antică pentru bijuterii UGears kit modele mecanice

În stoc
194,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Noul model UGears Cutie antică pentru bijuterii (Antique box) este gândită să îți țină mici comori în siguranță și are un design delicat și frumos. Conține 8 compartimente, dintre care 2 secrete, în care poți păstra obiecte mici sau bijuterii. 

Modelul are un design deosebit devenind chiar el o bijuterie gata de expus.

Acest model UGears are 185 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propria ta Cutie antică pentru bijuterii.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Cutia antică pentru bijuterii de la UGears este un cufăr mic și delicat pentru a păstra mici obiecte și bijuterii. Totuși, aceasta este o descriere simplă a acestui model mecanic așa că îți vom dezvălui în continuare care sunt elementele care fac din acest model unul deosebit față de altele.

Părțile laterale ale modelului sunt acoperite cu decorțiuni florale atent tăiat cu influență orientală. Pe lângă designul frumos conține mai multe secrete dintre care unul este mecanismul unic de deschidere al cutiei.

Dacă ridici capacul superior vei activa cele trei rânduri de mecanisme: două dintre ele vor face să se deschidă în exterior cele două compartimente superioare. Al treilea mecanism va face ca cele două compartimente de jos să iasă în afară. După aceea vei avea acces la cele șase compartimente vizibile care vor fi pregătite să le umpli cu comorile tale.

Dar asta nu este tot! Găsește cele două compartimente ascunse prin apăsarea butonului secret din spatele în spatele cutiei.

Pentru a fi sigur că obiectele din cutie sunt în siguranță Cutia antică pentru bijuterii de la UGears are o încuietoare. În felul acesta vei putea transporta micul cufăr în siguranță fără ca obiectele din el să se piardă, atunci când este închisă. 

Acest model va decora cu stil orice încăpere și te va face să te bucuri de el și după terminarea construcției. De asemenea este un cadou inspirat pentru o persoană apropiată.

Kitul de modele mecanice Ugears Cutia antică pentru bijuterii (Antique Box) este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Antique Box vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
185
Dificultate
ușor
Timp de execuție
2 ore
Înălțime model asamblat
10 cm
Lungime model asamblat
17,5 cm
Lățime model asamblat
14 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
2019-10-21

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare