• Livrare în 1-2 zile

Remorcher (Tugboat) UGears modele mecanice

Ultimul produs în stoc!
189,00 RON
Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Remorcherul (Tugboat) de la UGears este al doilea model mecanic inspirat de apă. Ideea din spatele acestui model este crearea unui mecanism funcțional astfel încât barca să se poată deplasa pe uscat.

Acest model UGears are 169 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Remorcher.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Așa cum poate ai observat deja, cei de la UGears iubesc marea și dispozitivele marinărești le inspiră creativitatea. Dacă vrei să navighezi fără valuri către linia orizontului unde apă se întâlnește cu cerul, vei avea nevoie de noul model mecanic de la UGears: Remorcherul.

Corpul Remorcherului lasă să se vadă mecanismul în mișcare pentru a admira și mai mult frumusețea acestui model. În acest fel vei aprecia pe deplin caracteristicile tehnice implementate în acest model.

Remorcherul este propulsat de un motor pe bază de elastice. Roțile dințate transferă energia produsă de motor către perechea de roți asimetrice. Pendulul încetinește și egalizează mișcarea Remorcherului. Asimetria roților crează un mod special de înaintare, simulând deplasarea Remorcherului printre valuri, în timp ce pendulul crează un zgomot similar motorului diesel cu care sunt echipate multe dintre bărci. 

Cheia care rotește motorul pe bază de elastic are un mecanism de autoblocare. Există două leviere cu care poți controla pornirea și oprirea mecanismului.

Cu ajutorul celor două frânghii cu cârlice (incluse în kit) vei putea transporta modele mici care au roți sau bărcuțe din hârtie. Remorcherul de la UGears poate parcurge o distanță de 1,5-3 metri în funcție de suprafață. 

Kitul de modele mecanice Ugears Remorcher este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Remorcherul vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Număr de piese
169
Dificultate
usor
Timp de execuție
2,5 ore
Înălțime model asamblat
18,5 cm
Lungime model asamblat
28,5 cm
Lățime model asamblat
12 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
75062
Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare