• Livrare în 1-2 zile

Flight Starter UGears

În stoc
164,00 RON
Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Flight Starter de la UGears este un model mecanic foarte interesant, un lansator pentru avione de hârtie cu un mecanism interesant. Kitul conține trei avioane dar poți lansa cu ajutorul lui și propriile tale creații.

Acest model UGears are 198 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Flight Starter.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Modelul Flight Starter este un lansator mecanic pentru avioane ușoare. Vei găsi în kit și trei modele de avioane. Designul unic al modelului este deosebit și pare inspirat din lumea SF semânând cu o navă spațială sau cu un pistol cu laser. 

Lansatorul are la bază un motor pe bază de elastice care produc tensiunea necesară propulsării avioanelor. Declanșatorul are un mecanism de protecție pentru a nu fi apăsat accidental. Tensiunea motorului și prin urmare distanța la care va fi lansat avionul este controlată de mecanismul de întoarcere. Distanța la care poți lansa avionul poate fi și de 30 de metri în funcție de unghiul de lansare și cât de tensionate sunt elasticele.

Placajul de calitate și designul ergonomic asigură că Flight Starter va sta perfect în mâna ta și te va ajuta să lansezi cu precizie.

Kitul conține de asemenea și un planor din placaj și două avioane de hârtie pe care le poți utiliza cu Flight Starter dar poți folosi și propriile tale avioane. 

Dacă dorești să construiești propriile tale avioane, designerii UGears sugerează să folosești materiale ușoare: hârtie, carton, balsa etc. 

Kitul de modele mecanice Ugears Flight Starter este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Flight Starter vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Număr de piese
198
Dificultate
usor
Timp de execuție
3 ore
Înălțime model asamblat
19 cm
Lungime model asamblat
34 cm
Lățime model asamblat
28,5 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare