• Livrare rapidă

Steampunk Clock (Ceas) UGears modele mecanice

În stoc
45,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Esența stilului Steampunk se regăsește în acest Ceas de la UGears. Are ornamente atent sculptate cum ar fi luna, soarele și stelele. Este un model simplu dar în același timp deosebit, perfect pentru a descoperi lumea modelelor mecanice.

Datorită dimensiunilor reduse își poate găsi loc cu ușurință pe biroul tău.

Acest model UGears are 43 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Ceas Steampunk.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Acest model este imitare în miniatură a unui ceas cu un corp atent sculptat și un mecanism interesant care pune roțile dințate în mișcare.

Roțile dințate ale modelului includ o cuplă la un unghi de 90 de grade originală pe care o poți observa atunci când mecanismul este în mișcare. O altă trăsătură deosebită a acestui model este faptul că limbile ceasului se află pe același ax dar se miscă în ritmul propriu.

Modelul Steampunk Clock de la UGears este ușor de asamblat și este un model perfect cu care poți descoperi lumea modelelor mecanice. Chiar și pasionații de modele mecanice își vor dori acest model în colecția personală. 

Kitul de modele mecanice Ugears Steampunk Clock (Ceas) este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Steampunk Clock vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
43
Dificultate
ușor
Timp de execuție
1 oră
Înălțime model asamblat
12,5 cm
Lungime model asamblat
7,8 cm
Lățime model asamblat
5,3 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
75076

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare