• Livrare în 1-2 zile

Dame joc de buzunar strategic Wooden.city

În stoc
25,00 RON
Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Descoperă noile jocuri de buzunar de la Wooden.city

Clasicul joc Dame (Checkers) acum și în varianta mini din lemn

Wooden.city revoluționează lumea modelelor mecanice și aduce în prim plan jocurile clasice ale copilăriei în varianta de buzunar, realizate integral din lemn.

Jocul strategic Dame de la Wooden.city este o reproducere din lemn a clasicului joc. Scopul jocului este eliminarea tuturor pieselor de joc alea adversarului. Găsești mai joc regulamentul complet.

Datoriă dimensiunilor reduse jocul poate fi transportat cu ușurință și te poți bucura de el oriunde: în mașină (nu la volan :) ), în tren, în metrou sau oriunde ai nevoie de un moment de relaxare. Ajută la creșterea capacității de concentrare și ajută la reducerea stresului.

Conține instrucțiuni de asamblare și nu necesită lipici sau alte unelte pentru a te bucura de el. Soluția jocului nu este inclusă în pachet și va trebui să o descoperi singur.

Poate fi un cadou inedit pentru orice pasionat de puzzle-uri și cu siguranța se va bucura de joc oriunde datorită dimensiunilor reduse.

  • nu este necesar lipiciul pentru asamblare
  • conține instrucțiuni intuitive care te vor ajuta să termini modelul
  • materiale folosite: placaj natural 100% ECO
  • are o cutie din lemn pentru a putea fi transportat mai ușor

Jocul este de regulă alcătuit dintr-o tablă de șah cu 8 x 8 pătrate colorate alternativ deschis și întunecat. Figurile de joc sunt 24 de discuri rotunde confecționate din lemn, pentru unul culoare albă și de culoare neagră pentru celălat jucător. Câmpul de joc îl constituie numai pătrățelele de culoare închisă, piesele de joc deplasându-se numai diagonal înainte, câte un pătrat, caz de excepție când poate sări peste piesa adversarului pe care o câștigă. Condiția de a putea sări piesa adversarului este ca în spatele piesei sărite să existe un câmp (pătrat) gol. Țelul jocului este de a ajunge pe ultimul rând de pătrățele din partea adversarului când piesele de joc suprapuse două câte două vor fi numite „dame”. Aceste piese duble de joc pot sări diagonal de-a lungul tablei. A câștigat jocul acel care a câștigat toate piesele adversarului sau l-a blocat.

Este un cadou inedit pentru orice ocazie și este adresat oricărui pasionat de puzzle. Poate fi oferit în dar cuiva drag sau îți poți face ție un cadou. Reprezintă un joc de logică care poate fi transportat foarte ușor datorită dimensiunilor reduse.

Destinat persoanelor de peste 14 ani! Conține părți fragile care trebuie mănuite cu atenție. Necesită răbdare pentru asamblarea modelului!

Înălțime model asamblat
1,2 cm
Lungime model asamblat
6 cm
Lățime model asamblat
6 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
Wooden.city
Fii primul care scrie un review!
Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare