• Livrare rapidă

Turn mecanic pentru zaruri (Dice Tower) UGears

Ultimul produs în stoc!
145,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Pentru pasionații de boardgames, UGears lansează noua colecție de accesorii pentru jocuri.

Turnul mecanic pentru zaruri (Dice Tower) de la UGears este compus din patru elemente independente care pot fi folosite de patru jucători individual pentru a amesteca zarurile sau pot fi unite într-un turn. 

Acest model UGears are 172 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Turn mecanic pentru zaruri (Dice Tower).

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Colecția UGears pentru jucătorii de boardgames este creată special pentru cei care apreciază provocările și încântarea jocurilor dar apreciază și mecanismele sofisticate.

Turnul mecanic de la UGears este un modular fiind format din patru cutii pentru zaruri. Individual, cele patru cutii pentru zaruri pot fi utilizate de jucători în timpul jocului. În felul acesta nu mai este nevoie să cauți piesele care cad de pe tabla de joc sau chiar zarul. Doar trebuie să pui zarurile înăuntru și să amesteci bine. După aceea pui cutia pe masă și apeși în același timp butoanele de pe laterale astfel încât partea de jos a cutiei se va deschide și va arată zarurile. Acum este momentul să faci mișcarea!

Dacă sunteți mai mult de patru jucători sau vreți să foloșiti un singur set de zaruri pentru toți jucătorii, modelul oferă o soluție ingenioasă prin care cele patru cutii individuale se transformă într-un turn. Trebuie doar să scoți câteva piese și să le unești conform instrucțiunilor. Fiecare pas este prezentat detaliat astfel încât turnul să iasă perfect.

Dacă vrei un turn mai înalt poți cumpăra încă un set și vei avea o înălțime de opt cutii, dublă distracție!

Kitul de modele mecanice Ugears Turn pentru zaruri (Dice tower) este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Dice Tower vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
172
Dificultate
mediu
Timp de execuție
3 ore
Înălțime model asamblat
27,3 cm
Lungime model asamblat
33,2 cm
Lățime model asamblat
8,4 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!
Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare