• Livrare rapidă

Fluture mecanic (Butterfly) UGears modele mecanice

În stoc
179,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Modelul Fluture de la UGears nu este un model mecanic static ci o sculptură kinetică animată. Fluturele mecanic se mișcă asemenea unui fluture adevărat și vine însoțite de două perechi de aripi, unele colorate deja și unele bej pe care le poți colora așa cum dorești. 

Acest model UGears are 161 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Fluture mecanic.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Fiecare detaliul al modelului Fluture mecanic de la UGears este conceput să aibă propriul rol în mecanismul deosebit. Modelul este echipat cu un motor pe bază de elastic, mecanismul imită miscările unui fluture adevărat fără baterii sau surse de alimentare suplimentare.

Modelul este construit din blocuri: inițial, piesele trebuie asamblate pentru a forma blocuri mai mici care vor compune în final Fluturele mecanic. Aripile delicate ale Fluturelui mecanic sunt din hârtie. Aripile inferioare își schimbă unghiul în momentul în care modelul se mișcă pentru a imita mișcarea aripilor unui fluture adevărat. Cele două perechi de picioare din față se miscă în același timp. Picioarele din spate sunt folosite pe post de levier de pornire/oprire ale motorului pe bază de elastic.

Fluturele mecanic de la UGears vine însoțit de două perechi de aripi, unele colorate deja și unele bej pe care le poți colora chiar tu.

Fluturele mecanic stă pe o platformă în formă de floare. Suportul elastic asigură o mișcare săltăreață a modelului mecanic dându-i un aer realist. 

Kitul de modele mecanice Ugears Fluture mecanic (Butterfly) este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Fluturele mecanic vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
161
Dificultate
ușor
Timp de execuție
2 ore
Înălțime model asamblat
55 cm
Lungime model asamblat
40 cm
Lățime model asamblat
29 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
75075

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare