• Livrare rapidă

Monociclu (Monowheel) UGears modele mecanice

În stoc
169,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Modelul Monociclu (Monowheel) de la UGears face parte din categoria modelelor mecanice neobișnuite. Este inspirat dintr-un mijloc de transport din secolul al XX-lea. Ceea ce este deosebit la acest model este faptul că transmisia se face prin mișcarea părții exterioare cu un mecanism fix în interior.

Acest model UGears are 300 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Monociclu.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Inspirat din prototipuri din secolul al XX-lea, Monociclul de la UGears este un model fascinant cu un mecanism exterios mobil care inglobează o parte interioară fixă.

Pentru a putea vedea frumusețea mecanismului compus din roți dințate, modelul nu curpinde și carcasa. Chiar dacă ți se va părea fragil, noul model de la UGears este rezistent, poți să-l scoți afară fără griji și să-l pui în mișcare pe suprafețe dure și semidure.

Părțile mecanismului din interior este inspirat din motoarele cu abur. Faptul că nu are carcasa asigură un acces facil la elasticele din interior în cazul în care este necesară înlocuirea lor.

Există două moduri de operare ale Monociclului care garantează și mai multă distracție după ce ai terminat ansamblarea. În primul mod "picioarele" din spate sunt blocate și asigură o mișcare neîntreruptă pentru aproximativ 1,5 - 2 metri până când elasticele se detensionează. După aceea modelul se oprește. Al doilea mod este cu picioarele din spate deblocate, modelul va merge înainte până se detensionează banda de cauciuc, moment în care picioarele vor intra într-un locaș special iar Monociclul va continua să ruleze până va întâlni un obstacol. În acest mod se poate parcurge o distanță de până la 5 metri. Te vei putea distra în acest model jucând un fel de Bowling și provocându-ți prietenii într-un sport nou.

Kitul de modele mecanice Ugears Monociclu este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Monowheel vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
300
Dificultate
ușor
Timp de execuție
3 ore
Înălțime model asamblat
18,5 cm
Lungime model asamblat
16 cm
Lățime model asamblat
9,5 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
75074

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare