• Livrare rapidă

Organizator pentru birou UGears

În stoc
45,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Organizatorul de birou de la UGears este un model mecanic care poate depozita până la 6 pixuri sau creioane, cu un mecanism planetar înăuntru.

Dacă rotești de cârmă, ca un adevărat căpitan, poți alege direcția și asistentul potrivit - pix sau creion - pentru proiectul la care lucrezi.

Acest model UGears are 51 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Organizator de birou.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Modelul este alcătuit din 51 de piese. 

Kitul de modele mecanice Ugears Organizator de birou este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Organizatorul de birou vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
51
Dificultate
ușor
Timp de execuție
1 oră
Înălțime model asamblat
9,3 cm
Lungime model asamblat
11 cm
Lățime model asamblat
9 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
2020-02-10

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare