• Livrare rapidă

Dream Cabriolet VM-05 UGears

În stoc
339,00 lei
Nicio taxa Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Muzica rock, masini de lux și rochii swing ale anilor 50 au fost inspirația pentru noul model mecanic de la UGears Dream Cabriolet VM-05.

Acest model UGears are 739 de piese care te vor ține în priză pe toată durata asamblării. În pachet găsești toate piesele și accesoriile necesare iar cu ajutor instrucțiunilor detaliate vei putea construi propriul tău Dream Cabriolet.

Vezi toate detaliile acestui model mai jos.

Descriere

Anii 50 au dat automobilelor un aspect cu totul nou, producand modele unice ușor de recunoscut.

Modelul Dream Cabriolet VM-05 este echipat cu un motor pe bază de elastice care pune în mișcare toate roțile dințate și fac mașina să meargă. Se poate mișca atât înainte cât și înapoi. A fost introdus și un mod de mișcare al motorului pe loc pentru a putea observa frumusețea mecanismului și al motorului V8. Dacă dorești să pui Dream Cabriolet în mișcare trebuie doar să tragi de maneta de transmisie aflată lângă volan.

Are suspensie independentă atât pe puntea din față cât și pe cea din spate pentru a avea o călătorie ușoară indiferent de drum. Cu ajutorul volanului vei putea mișca roțile din față și te vei îndrepta în direcția pe care o dorești.

Pentru a face modelul cât mai realist, proiectanții UGears au adăugat câteva elemente importante cum ar fi mânerele pentru geamuri, stergătoarele față funcționale cât și un cric și un set de reparație montate sub portbagaj.

De asemenea o altă caracteristică importantă sunt mecanismele de deschidere ale capotei și portbagajului care adaugă o notă de autenticitate modelului.

Kitul de modele mecanice Ugears Dream Cabriolet VM-05 este fabricat din lemn de înaltă calitate și are tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru asamblare. Calitatea pieselor este de o calitate superioară: metoda laser este utilizată pentru tăierea obiectelor dintr-o placă de placaj care oferă o tăietură precisă. Detaliile trebuie extrase din panouri și asamblate pentru a crea un model complet. La fel ca toate celelalte modele Ugears, Dream Cabriolet VM-05 vine cu instrucțiuni pas cu pas, plin de culoare, ușor de urmărit și nu necesită nici lipici, nici unelte speciale pentru a fi asamblate.

Detalii ale produsului

Număr de piese
739
Dificultate
greu
Timp de execuție
13 ore
Înălțime model asamblat
9 cm
Lungime model asamblat
35 cm
Lățime model asamblat
15,7 cm
Vârsta
+14 ani
Producător
UGears
2020-01-15

Review-uri (0)

Fii primul care scrie un review!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare