Pentru el

Filtre active

Steampunk Clock (Ceas)... Steampunk Clock (Ceas)... 2
 • Pret redus / -15%
 • Nou
Disponibil
Mini UGears

Steampunk Clock (Ceas) UGears modele mecanice

75076
35,70 RON 42,00 RON
In sustinerea stilului Steampunk, puzzle-ul mecanic 3D Ceas Steampunk de la Ugears este aici pentru a-ti reaminti de adevaratul spirit al acestui stil unic care combina arta, stiinta si mecanica uimitoare. Acest model este o imitatie in miniatura a unui ceas cu un corp delicat sculptat si cu un mecanism inteligent care isi pune rotitele in miscare si...
Tabloul Harta lumii Puncte Tabloul Harta lumii Puncte 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Acasa

Tabloul Harta lumii Puncte

80,00 RON 100,00 RON
Îți plac călătoriile? Suntem 100% siguri că noul model Tablou harta lumii Puncte va fi pe placul tău. Este un obiect care poate decora orice încăpere și te va duce cu gândul la următoarea aventură. Se atasează ușor pe perete. Setul conține o busolă în partea dreapta sus, meridiane și paralele, continente formate din denumirile țărilor și alte detalii...
Tabloul Harta lumii Cuvinte Tabloul Harta lumii Cuvinte 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Acasa

Tabloul Harta lumii Cuvinte

80,00 RON 100,00 RON
Îți plac călătoriile? Suntem 100% siguri că noul model Tablou harta lumii Cuvinte va fi pe placul tău. Este un obiect care poate decora orice încăpere și te va duce cu gândul la următoarea aventură. Se atasează ușor pe perete. Setul conține o busolă în partea dreapta sus, meridiane și paralele, continente formate din denumirile țărilor și alte detalii...
Bolid F1 kit modele... Bolid F1 kit modele... 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Modele mecanice

Bolid F1 kit modele mecanice Wooden.city

WR326
96,00 RON 120,00 RON
Noi kituri de modele mecanice EXCLUSIV în România Construiește propria ta mașină de Formula 1 din lemn Mașina de formula 1 Bolid de la Wooden.city are la bază mașinile moderne ale curselor rapide și are detalii impresionante. Modelul este echipat cu un motor pe bază de elastic integrat în tracțiunea spate. Direcția este funcțională. Poate parcurge până la...
Organizator pentru birou... Organizator pentru birou... 2
 • Pret redus / -15%
Disponibil
Modele mecanice

Organizator pentru birou UGears

35,70 RON 42,00 RON
Noul Model Ugears, organizatorul pentru birou are un mecanism dinamic si oferă spațiu de depozitare cinetică de până la 6 stilouri sau pixuri. E foarte util pentru orice birou, in doar doua miscari puteti avea acces la stiloul dorit. In plus ofera un design aparte cu care veti impresiona clientii si partenerii de afaceri. 
Cutie pentru cărți de joc... Cutie pentru cărți de joc... 2
 • Pret redus / -15%
Disponibil
Accesorii Board games

Cutie pentru cărți de joc (Deck Box) UGears

72,25 RON 85,00 RON
Noua linie de produse Ugears Games are un accesoriu perfect pentru jocurile de cărți! Un device captivant si extrem de util pentru pasionatii de jocuri cu carti. Acest dispozitiv miniatural este cea mai bună soluție pentru a transporta sau a păstra cartile in cea mai buna conditie.
Suport pentru cărți de joc... Suport pentru cărți de joc... 2
 • Pret redus / -15%
Disponibil
Accesorii Board games

Suport pentru cărți de joc (Card Holder)

139,40 RON 164,00 RON
Un model dedicat voua, cuceritorii curajoși, vrajitori, calatori si tuturor celor care apreciaza un joc de carti ca odinioara. Următoarea aventura epică este pe cale să înceapă cu noul Card Holder din seria Ugears Games, proiectat special pentru toți iubitorii jocurilor de carti.  Modelul este conceput special pentru îmbunătățirea experienței de joc,...
Harta lumii puzzle 3D lemn XXL Harta lumii puzzle 3D lemn XXL 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Wooden.city

Resigilat: Harta lumii puzzle 3D lemn XXL - stejar închis

WM506-stejar închis
479,99 RON 599,99 RON
Ambalaj deteriorat! Conține toate piesele și instrucțiunile necesarea asamblării modelului. Ambalajul exterior de plastic este deteriorat! Harta lumii puzzle 3D XXL din lemn stejar închis de la Wooden City va deveni foarte folositoare pentru noile tale aventuri. Poți colora harta și poți marca locurile pe care deja le-ai vizitat. Se asamblează foarte...
Set 3 perechi sosete colorate cu energie Set 3 perechi sosete colorate cu energie 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete colorate cu energie

72,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Setul este compus din 3 perechi de sosete colorate, de lungime medie. O pereche are imprimeu cu chitare, una cu buze si ochi, iar cealalta cu formule. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 2 perechi sosete Picturi Celebre Set 2 perechi sosete Picturi Celebre 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 2 perechi sosete Picturi Celebre

59,00 RON
Marime universala pentru El : 41-46 Acest set set contine 2 perechi de sosete cu picturi celebre. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 5 perechi sosete colorate Artistice Set 5 perechi sosete colorate Artistice 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 5 perechi sosete colorate Artistice

109,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Setul conține 5 perechi de soșete colorate lungi Artistice. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete funny animale Set 3 perechi sosete funny animale 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete funny animale

69,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Set 3 perechi sosete funny animale Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2

72,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 contine 3 modele diferite de ciorapi. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1

72,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 contine 3 modele diferite de ciorapi. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 4 perechi sosete haioase Pofticioase Set 4 perechi sosete haioase Pofticioase 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 4 perechi sosete haioase Pofticioase

96,00 RON
Marime universala pentru El : 41-46 Acest Set 4 perechi sosete colorate vesele se foloseste pentru a aduce un strop de veselie tinutelor plictisitoare. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 4 perechi sosete colorate vesele unisex Set 4 perechi sosete colorate vesele unisex 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 4 perechi sosete colorate vesele unisex

96,00 RON
Marime universala unisex: 37-43 Acest Set 4 perechi sosete colorate vesele se foloseste pentru a aduce un strop de veselie tinutelor plictisitoare. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 2 perechi sosete vesele Puzzle Set 2 perechi sosete vesele Puzzle 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 2 perechi sosete vesele Puzzle

59,00 RON
Marime universala unisex: 37-43 Acest set set contine 2 perechi de sosete ce au acelasi imprimeu, insa in culori diferite. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 4 perechi sosete dungi si buline unisex Set 4 perechi sosete dungi si buline unisex 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 4 perechi sosete dungi si buline unisex

96,00 RON
Marime universala unisex: 37-43 Acest set set contine 4 perechi de sosete ce au acelasi imprimeu, insa in culori diferite. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 5 Perechi Sosete Costum Diamant Set 5 Perechi Sosete Costum Diamant 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 5 Perechi Sosete Costum Diamant

109,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Setul conține 5 perechi de soșete colorate lungi Diamant. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 5 Perechi Sosete Colorate Mexic Set 5 Perechi Sosete Colorate Mexic 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 5 Perechi Sosete Colorate Mexic

109,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Setul conține 5 perechi de soșete colorate lungi Mexic. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Ochelari steampunk kit modele mecanice Ochelari steampunk kit modele mecanice 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Wooden.city

Ochelari Tricolor steampunk kit modele mecanice

WE101
72,00 RON 90,00 RON
Noi kituri de modele mecanice EXCLUSIV în România Sărbătorește ziua națională cu ochelarii tricolor Acești ochelari de la Wooden.city te vor captiva atât în timp ce îî construiești, cât și când vei vedea lumea cu ajutorul lor. Lentilele de culoarea galben, roșu și albastru îți vor da o nouă viziune asupra obiectelor din jurul tău. Poți combina lentile de...
Widgets Transport kit modele mecanice Widgets Transport kit modele mecanice 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Wooden.city

Widgets Transport kit modele mecanice

WR319
40,00 RON 50,00 RON
Noi kituri de modele mecanice EXCLUSIV în România Descoperă lumea Wooden.city aceste 3 mini modele care combat stresul Setul conține 3 mini modele care pot fi asamblate foarte ușor de către tine. Setul conține un mini avion, o mini locomotivă și un mini tractor. Vin într-o cutie de lemn cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru a le asambla.
Cruiser kit modele mecanice motocicletă Cruiser kit modele mecanice motocicletă 2
 • Pret redus / -20%
Stoc epuizat
Wooden.city

Cruiser kit modele mecanice motocicletă

WRE204
96,00 RON 120,00 RON
Noi kituri de modele mecanice EXCLUSIV în România Construiește propria ta motocicletă din lemn Motocicleta Cruiser de la wooden.city este un model mecanic combinat al unei motociclete cu un mecanism de mișcare simplu și fiabil - trage înapoi și lasă motocicleta să călătorească! Designul original, stilul special, dinamica de conducere, viteza, ghidonul,...
Motor V8 kit modele mecanice Motor V8 kit modele mecanice 2
 • Pret redus / -20%
Disponibil
Wooden.city

Motor V8 kit modele mecanice

WR316
120,00 RON 150,00 RON
Noi kituri de modele mecanice EXCLUSIV în România Construiește propriul motor V8 din lemn Ai văzut vreodată "The Fast and the Furious"? Vrei să fii ca Dominic Toretto? Acum poți construi propriul motor V8 de la Wooden.City. Observă cum se miscă cele 8 pistoane ale motorului atunci când învârți de roata mare de sub motor. Este ambalat într-o cutie...

Filtrare dupa

Dificultate

Dificultate

Număr de foi

Număr de foi

Timp de execuție

Timp de execuție

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare