50 - 100 de lei

Filtre active

Tabloul Harta lumii Puncte Tabloul Harta lumii Puncte 2
  • Pret redus / -20%
Disponibil
Acasa

Tabloul Harta lumii Puncte

80,00 RON 100,00 RON
Îți plac călătoriile? Suntem 100% siguri că noul model Tablou harta lumii Puncte va fi pe placul tău. Este un obiect care poate decora orice încăpere și te va duce cu gândul la următoarea aventură. Se atasează ușor pe perete. Setul conține o busolă în partea dreapta sus, meridiane și paralele, continente formate din denumirile țărilor și alte detalii...
Tabloul Harta lumii Cuvinte Tabloul Harta lumii Cuvinte 2
  • Pret redus / -20%
Disponibil
Acasa

Tabloul Harta lumii Cuvinte

80,00 RON 100,00 RON
Îți plac călătoriile? Suntem 100% siguri că noul model Tablou harta lumii Cuvinte va fi pe placul tău. Este un obiect care poate decora orice încăpere și te va duce cu gândul la următoarea aventură. Se atasează ușor pe perete. Setul conține o busolă în partea dreapta sus, meridiane și paralele, continente formate din denumirile țărilor și alte detalii...
Cutie pentru cărți de joc... Cutie pentru cărți de joc... 2
  • Pret redus / -15%
Disponibil
Accesorii Board games

Cutie pentru cărți de joc (Deck Box) UGears

72,25 RON 85,00 RON
Noua linie de produse Ugears Games are un accesoriu perfect pentru jocurile de cărți! Un device captivant si extrem de util pentru pasionatii de jocuri cu carti. Acest dispozitiv miniatural este cea mai bună soluție pentru a transporta sau a păstra cartile in cea mai buna conditie.
Set 3 perechi sosete cu buline Set 3 perechi sosete cu buline 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete cu buline

72,00 RON
Marime universala pentru Ea: 36-40 Setul contine 3 perechi de sosete colorate cu buline. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete funky Set 3 perechi sosete funky 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete funky

72,00 RON
Marime universala pentru Ea: 36-40 Setul contine 3 perechi de sosete colorate cu modele funky. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete colorate cu energie Set 3 perechi sosete colorate cu energie 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete colorate cu energie

72,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Setul este compus din 3 perechi de sosete colorate, de lungime medie. O pereche are imprimeu cu chitare, una cu buze si ochi, iar cealalta cu formule. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 2 perechi sosete Picturi Celebre Set 2 perechi sosete Picturi Celebre 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 2 perechi sosete Picturi Celebre

59,00 RON
Marime universala pentru El : 41-46 Acest set set contine 2 perechi de sosete cu picturi celebre. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 5 perechi sosete colorate Pisici Set 5 perechi sosete colorate Pisici 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 5 perechi sosete colorate Pisici

85,00 RON
Marime universala pentru Ea: 36-40 Setul contine 5 perechi de sosete colorate cu pisici. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete funny animale Set 3 perechi sosete funny animale 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete funny animale

69,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Set 3 perechi sosete funny animale Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2

72,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 contine 3 modele diferite de ciorapi. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1

72,00 RON
Marime universala pentru El: 41-46 Set 3 perechi sosete costum cu dungi V1 contine 3 modele diferite de ciorapi. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 4 perechi sosete haioase Pofticioase Set 4 perechi sosete haioase Pofticioase 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 4 perechi sosete haioase Pofticioase

96,00 RON
Marime universala pentru El : 41-46 Acest Set 4 perechi sosete colorate vesele se foloseste pentru a aduce un strop de veselie tinutelor plictisitoare. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 4 perechi sosete colorate vesele unisex Set 4 perechi sosete colorate vesele unisex 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 4 perechi sosete colorate vesele unisex

96,00 RON
Marime universala unisex: 37-43 Acest Set 4 perechi sosete colorate vesele se foloseste pentru a aduce un strop de veselie tinutelor plictisitoare. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 2 perechi sosete vesele Puzzle Set 2 perechi sosete vesele Puzzle 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 2 perechi sosete vesele Puzzle

59,00 RON
Marime universala unisex: 37-43 Acest set set contine 2 perechi de sosete ce au acelasi imprimeu, insa in culori diferite. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Set 4 perechi sosete dungi si buline unisex Set 4 perechi sosete dungi si buline unisex 2
Disponibil
Sosete haioase

Set 4 perechi sosete dungi si buline unisex

96,00 RON
Marime universala unisex: 37-43 Acest set set contine 4 perechi de sosete ce au acelasi imprimeu, insa in culori diferite. Compoziție: 78% bumbac, 19% poliamidă, 3% elastic Culorile pot fi afișate diferit în funcție de setările monitorului.
Ochelari steampunk kit modele mecanice Ochelari steampunk kit modele mecanice 2
  • Pret redus / -20%
Disponibil
Wooden.city

Ochelari Tricolor steampunk kit modele mecanice

WE101
72,00 RON 90,00 RON
Noi kituri de modele mecanice EXCLUSIV în România Sărbătorește ziua națională cu ochelarii tricolor Acești ochelari de la Wooden.city te vor captiva atât în timp ce îî construiești, cât și când vei vedea lumea cu ajutorul lor. Lentilele de culoarea galben, roșu și albastru îți vor da o nouă viziune asupra obiectelor din jurul tău. Poți combina lentile de...
Pernă decorativă Crăciun - Ren Balerină Pernă decorativă Crăciun - Ren Balerină 2
Disponibil
Perne decorative

Pernă decorativă Crăciun - Ren Balerină

P006
99,99 RON
Pernuță decorativă, numai bună de făcut cadou. Bineînțeles, ți-o poți face cadou chiar ție! Ce mai aștepți? Dacă dorești altă culoare sau un alt text/design, contactează-ne și te vom ajuta!  
Set Ceainic + Ceșcuțe Pictate Set Ceainic + Ceșcuțe Pictate 2
Disponibil
Ceramică pictată

Set Ceainic + Ceșcuțe Pictate

100,00 RON
Set format dintr-un ceainic și două ceșcuțe japoneze, pictate manual cu ajutorul unor culori speciale pentru sticlă și ceramică.Se poate curăța cu apă și detergent.Nu sunt recomandate produsele de curățare care conțin alcool.Nu este recomandată spălarea la mașina de spălat vase.
Magician la cutie Magician la cutie 2
  • La reducere!
Disponibil
Gadget

Magician la cutie

TC004
99,99 RON
Un nou model în seria "la cutie". Perfect pentru cei mai înflăcărați magicieni. Lasă-ți fără cuvinte prietenii cu această colecție care conține peste 25 de trucuri magice incluzând 7 trucuri individuale, un pachet de carți de joc și o carte care explică în detaliu 25 de trucuri cu carți de joc. Atenție! Cartea este în limba engleză!
Farse la cutie Farse la cutie 2
  • La reducere!
Disponibil
Gadget

Farse la cutie

TC003
99,99 RON
Șase farse clasice într-o cutie de metal elegantă. Ochelari cu mustață, un buzzer de jucărie, Cuiul prin deget, Pernuța zgomotoasă, Catușe pentru degete și Inelul stropitor. Distracție fără oprire!
Tanc la cutie Tanc la cutie 2
  • La reducere!
Disponibil
Gadget

Tanc la cutie

TC002
99,99 RON
Bazat pe succesul răsunător al Trenulețului la cutie, acum este timpul pentru Tancul la cutie. Fiecare cutie de metal conține un tanc care funcționează cu o baterie AAA și 12 soldăței care așteaptă să te joci cu ei. Cutia de metal deosebită îl face gata de făcut cadou cu orice ocazie fie că este Crăciun, zi de naștere, Secret Santa sau o surpriză....
Harta lumii puzzle 3D lemn M Harta lumii puzzle 3D lemn M 2
  • Pret redus / -20%
Disponibil
Wooden.city

Harta lumii puzzle 3D lemn M

WM501
63,99 RON 79,99 RON
Harta lumii puzzle 3D din lemn de la Wooden City va deveni foarte folositoare pentru noile tale aventuri. Poți colora harta și poți marca locurile pe care deja le-ai vizitat. Se ansamblează foarte ușor datorită instrucțiunilor din pachet și după finalizare poate fi lipită pe perete cu ajutorul benzii dublu adezive inclusă în pachet. Dimensiunea M (57 x...
Motocicletă mare din lemn Motocicletă mare din lemn 2
Stoc epuizat
Machete din lemn

Motocicletă mare din lemn

54,99 RON
Macheta vintage decorativă este o idee inspirată de cadou pentru persoanele pasionate de motociclete. Este lucrată manual, cu grijă și poate fi folosită ca obiect decorativ atât acasă cât și la birou. Acest model reprezintă macheta unei motociclete și este disponibilă în două mărimi. Ghidonul si cablul de frână și ambreiaj se asamblează! Are un grad...
Butoni Darth Vader Star Wars Butoni Darth Vader Star Wars 2
Stoc epuizat
Butoni

Butoni Darth Vader Star Wars

89,99 RON
Butonii de cămașă model Darth Vader Star Wars pot fi un accesoriu important pentru orice ocazie fie că este nuntă, botez, cină de afaceri sau eveniment elegant. Pot fi cadoul ideal pentru orice pasionat cu ocazie zilei de naștere, aniversare sau petrecerea burlacilor.

Filtrare dupa

Dificultate

Dificultate

Timp de execuție

Timp de execuție

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare