Tancuri

Filtre active

Pușcă cu lunetă puzzle 3D metalic Pușcă cu lunetă puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Tancuri

Pușcă cu lunetă puzzle 3D metalic

3D470
44,99 RON
Pușcă cu lunetă poate fi acum construită de catre tine sub forma de puzzle metalic 3D. Realizarea sa se face dintr-o singura foaie de metal astfel incat are un nivel de dificultate usor. Constructia se face pe baza instructiunilor pe care le vei gasi in pachet. Mai jos poti gasi un filmulet cu acest produs.
Tancul Chi-Ha puzzle 3D metalic Tancul Chi-Ha puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Tancuri

Tancul Chi-Ha puzzle 3D metalic

3D452
49,99 RON
Tancul Chi-Ha poate fi acum construit de către tine sub formă de puzzle 3D metalic. Astfel poți obține o machetă metalică pe care o poți expune oriunde datorită dimensiunilor relativ reduse. Completeză-ți colecția cu acest model. Conține două foi de metal și este ușor de construit pe baza instrucțiunilor pe care le vei găsi în pachet. 
Tancul T-34 puzzle 3D metalic Tancul T-34 puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Tancuri

Tancul T-34 puzzle 3D metalic

3D435
49,99 RON
Tancul T-34 poate fi acum construit de către tine sub formă de puzzle 3D metalic. Astfel poți obține o machetă metalică pe care o poți expune oriunde datorită dimensiunilor relativ reduse. Completeză-ți colecția cu acest model. Conține două foi de metal și este ușor de construit pe baza instrucțiunilor pe care le vei găsi în pachet. Mai jos poți vedea un...

Filtrare dupa

Dificultate

Dificultate

Număr de foi

Număr de foi

Timp de execuție

Timp de execuție

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare