Arhitectură

Filtre active

Washington Monument puzzle 3D metalic Washington Monument puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Arhitectură

Washington Monument puzzle 3D metalic

3D182
34,99 RON
Washington Monument este un simbol al Washington-ului și poate fi acum construit de catre tine sub forma de puzzle metalic 3D. Realizarea sa se face dintr-o singura foaie de metal astfel incat are un nivel de dificultate usor. Constructia se face pe baza instructiunilor pe care le vei gasi in pachet. Mai jos poti gasi un filmulet cu acest produs.
Piramida Mayașă puzzle 3D metalic Piramida Mayașă puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Arhitectură

Piramida Mayașă puzzle 3D metalic

3D166
49,99 RON
Piramida Mayașă poate fi acum construită de către tine sub forma de puzzle 3D metalic. Realizarea sa se face din două foi de metal astfel incat are un nivel de dificultate mediu. Constructia se face pe baza instructiunilor pe care le vei gasi in pachet. Mai jos poti gasi un filmulet cu acest produs.
Castelul Neuschwanstein puzzle 3D metalic Castelul Neuschwanstein puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Arhitectură

Castelul Neuschwanstein puzzle 3D metalic

3D028
64,99 RON
Castelul Neuschwanstein poate fi acum construit de către tine sub formă de puzzle 3D metalic. Astfel poți obține o machetă metalică pe care o poți expune oriunde datorită dimensiunilor relativ reduse. Completeză-ți colecția cu acest model. Conține trei foi de metal. În pachet vei găsi instrucțiunile de asamblare. Mai jos poți vedea un filmuleț cu acest...
Big Ben Londra puzzle 3D metalic Big Ben Londra puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Arhitectură

Big Ben Londra puzzle 3D metalic

3D002
34,99 RON
Big Ben este un simbol al Londrei si poate fi acum construit de catre tine sub forma de puzzle metalic 3D. Realizarea sa se face dintr-o singura foaie de metal astfel incat are un nivel de dificultate usor. Constructia se face pe baza instructiunilor pe care le vei gasi in pachet. Mai jos poti gasi un filmulet cu acest produs.
Turnul din Pisa puzzle 3D metalic Turnul din Pisa puzzle 3D metalic 2
Stoc epuizat
Arhitectură

Turnul din Pisa puzzle 3D metalic

3D003
34,99 RON
Turnul din Pisa este un simbol al Parisului si poate fi acum construit de catre tine sub forma de puzzle metalic 3D. Realizarea sa se face dintr-o singura foaie de metal astfel incat are un nivel de dificultate usor. Constructia se face pe baza instructiunilor pe care le vei gasi in pachet. Mai jos poti gasi un filmulet cu acest produs.
Arcul de triumf Paris puzzle 3D metalic Arcul de triumf Paris puzzle 3D metalic 2
  • La reducere!
Disponibil
Arhitectură

Arcul de triumf Paris puzzle 3D metalic

3D009
49,99 RON
Arcul de triumf din Paris poate fi acum construit de către tine sub formă de puzzle 3D metalic. Astfel poți obține o machetă metalică pe care o poți expune oriunde datorită dimensiunilor relativ reduse. Completeză-ți colecția cu acest model. Conține două foi de metal. În pachet vei găsi instrucțiunile de asamblare. Mai jos poți vedea un filmuleț cu acest...
Roată carnaval puzzle 3D metalic Roată carnaval puzzle 3D metalic 2
  • La reducere!
Stoc epuizat
Arhitectură

Roată carnaval puzzle 3D metalic

3D112
49,99 RON
Roata carnavalului poate fi acum construită de către tine sub formă de puzzle 3D metalic. Astfel poți obține o machetă metalică pe care o poți expune oriunde datorită dimensiunilor relativ reduse. Completeză-ți colecția cu acest model. Conține două foi de metal. În pachet vei găsi instrucțiunile de asamblare. Mai jos poți vedea un filmuleț cu acest produs.

Filtrare dupa

Dificultate

Dificultate

Număr de foi

Număr de foi

Timp de execuție

Timp de execuție

Produsul a fost adăugat în wishlist
Produs adăugat pentru comparare